Mala škola brodogranjde - dan 5 - Vrhunac kreativnosti i ocjena stručnog žirija!

Posljednji dan našeg nevjerojatnog kampa obilježen je intenzivnim radom i završnim ocjenama stručnog žirija!
 
Polaznici su s punim entuzijazmom radili na izradi maketa brodova tijekom dana, svaki detalj i svaka komponenta pažljivo su postavljeni.
Posebno uzbudljivo, dodavali su elektroničke komponente kako bi oživjeli svoje makete i dodali funkcionalnu dinamiku. 
Nakon završetka radova, uslijedila je dugo očekivana ocjena stručnog žirija, sastavljenog od iskusnih brodomaketara. Napetost je bila visoka dok su makete pažljivo ocjenjivane prema kreativnosti, preciznosti i tehničkoj izvedbi. Odluka nije bila lagana, s obzirom na sjajne radove koje su polaznici predstavili.
Uzbuđenje je doseglo vrhunac kada su najbolji mladi brodomaketari proglašeni i nagrađeni za svoje izvanredne napore i vještine. Njihov rad nije samo rezultat, već i inspiracija za buduće generacije.
Ovaj kamp nije bio samo prilika za učenje i stvaranje, već i za razvoj trajnih prijateljstava i nezaboravnih uspomena. Zahvaljujemo svima koji su bili dio ove nevjerojatne avanture i podržali mlade talente na njihovom putu brodomaketarstva.
Projekt "Mala škola brodogradnje" odobren je od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja. Naziv poziva pod kojim je projekt prihvaćen je "Natječaj za dodjelu bespovratnih sredstava projektima udruga u području izvaninstitucionalnog odgoja i obrazovanja djece i mladih" za školsku godinu 2022./2023.